Tallat de crema de cafè amb llet condensada

La recepta de la blocaire La Dolorss

per Dolors Mateu, 4 de febrer de 2018 a les 11:07 |
Tallat de crema de cafè | Dolors Mateu
Aquesta informació es va publicar originalment el 4 de febrer de 2018 i, per tant, la informació que hi apareix fa referència a la data especificada.
Tallat. És com coneixem un cafè amb una mica de llet, trenca el color i el gust del cafè fent que no sigui tan amarg.

No sóc molt de cafè però si de tant en tant em prenc un tallat i millor si és amb llet condensada , així que l'altre dia vaig pensar en fer unes postres amb aquesta llet i en lloc de cafè emprar una crema de cafè.


Ingredients per a 4 persones:

600 cc. de llet

2 ous

1 cullerada rasa de sucre


1 cullerada plena de farina de blat de moro (maizena)

1 cullerada rasa de cafè soluble

Una branqueta de canyella

4 cullerades de llet condensada

Tritureu bé tots els ingredients menys la llet condensada i la canyella, no han de quedar grumolls.

Poseu-ho  al foc, afegiu la canyella i quan arrenqui el bull ho deixeu un parell de minuts perquè espesseixi una mica, sense deixar de remenar.

Traieu la branqueta de canyella i ho  aboqueu en un recipient,ho tapeu amb film transparent que  ha d'estar en contacte amb la crema i ho deixeu  refredar.

Preparació dels tallats: poseu en el fons dels gotets una mica de llet condensada i a sobre la crema de cafè ja freda.

Adorneu amb grans de cafè recoberts de xocolata.

Cal remenar tot el gotet per menjar-ho.

 
Celíacs: assegurar bé que tots els ingredients siguin sense gluten.


Blog de cuina de la dolorss

 

Arxivat a:
Cuina, tallat, recepta, cafè
Participació