El cotxe de les dues lleidatanes mortes circulava a 140 km/h en un tram de 40

Han mort dues noies i el conductor ha resultat ferit greu

Dos operaris recollint les restes del vehicle accidentat a Tarragona
Dos operaris recollint les restes del vehicle accidentat a Tarragona | ACN
Redacció
03 de febrer del 2018
Actualitzat a les 14:51h

Dos operaris recollint les restes del vehicle accidentat a Tarragona Foto: ACN


El cotxe de les dues noies lleidatanes que han mort aquest dissabte a Tarragona i que era conduit per un jove anava a 140 hm/h en un tram de 40. Els fets han passat a la rotonda de les Gavarres, a l'autovia T-11 a Tarragona.

El vehicle sinistrat circulava provinent de Reus en direcció a Tarragona a gran velocitat quan s’ha encastat contra la tanca de formigó de la rotonda, ha saltat un talús i s’ha precipitat per un terraplè fins al voral de l’autovia A-7, que transcorre per sota d’aquesta zona.

Segons ha pogut confirmar l’ACN, el turisme circulava a més de 140 km/h, malgrat que l’accés a la rotonda obliga els vehicles a reduir la velocitat fins als 40 km/h i a cedir el pas. Com a conseqüència de l’accident han mort dues noies, la passatgera davantera i la posterior del vehicle. Per la seva banda, el conductor, de 22 anys, ha estat traslladat en estat greu a l’Hospital Joan XXIII de Tarragona.
 

Punt de l'accident mortal de Tarragona Foto: ACN


L'accident s'ha produït al costat del polígon comercial les Gavarres. Arran del sinistre, l'A-7 ha estat tallada en sentit sud a l'alçada del quilòmetre 1.160 des de les 9:26 hores fins prop de les 11 del matí. Els Mossos d'Esquadra han rebut l'avís a les 8:43 hores i han desplaçat vuit patrulles a la zona. També han intervingut quatre dotacions de Bombers, que han efectuat les tasques d'excarceració de les persones atrapades, i dues ambulàncies del Sistema d’Emergències Mèdiques (SEM).