L'advertència de Rufián sobre la interlocutòria del Suprem que manté Forn a la presó

El diputat avisa de les conseqüències de la decisió de Llarena

Gabriel Rufián, en el míting de Santa Coloma de Gramenet.
Gabriel Rufián, en el míting de Santa Coloma de Gramenet. | ERC
Redacció
02 de febrer del 2018
Actualitzat a les 18:46h
La interlocutòria del Suprem que manté Quim Forn a la presó ha indignat el món sobiranista. Un dels que ha reaccionat ha estat el diputat d'ERC al Congrés Gabriel Rufián, que ha llançat una advertència i una crítica en una contundent piulada. "Aplaudir-ho és no tenir vergonya. Callar és no saber que potser ets el següent", ha dit, adjuntant un fragment del document de Pablo Llarena. 
 
Qui també ha criticat la interlocutòria ha estat l'ANC. "Encara algú dubta que a Espanya hi ha presos polítics?". És la pregunta retòrica de l'entitat després de la decisió del jutge. El missatge s'acompanya d'un fragment de la resolució judicial i se'n subratlla una frase: " per aconseguir l'aspiració d'independència que encara avui comparteix l'investigat". "No només ho diem nosaltres, també ho diu el jutge Llarena; són a la presó per les seves idees", afegeix en una piulada l'Assemblea que crida a no fer "ni un pas enrere".

"Seguirem lluitant per la teva llibertat" i la d'Oriol Junqueras, líder d'ERC; l'expresident de l'Assemblea i diputat de JxCat, Jordi Sànchez; i el president d'Òmnium Cultural, Jordi Cuixart, assegura l'ANC a Forn.
 

Presos polítics ANC Foto: ANC