Insults i retrets entre Iglesias i Hasel després de la declaració a l'Audiència Nacional

El líder de Podemos es solidaritza amb el raper lleidatà però li retreu durament les seves crítiques

Pablo Iglesias
Pablo Iglesias | Flick/ Podem
Redacció
02 de febrer del 2018
Actualitzat a les 11:43h
El líder de Podemos, Pablo Iglesias, considera que el raper lleidatà Pablo Hasel "encarna la més patètica caricatura de la malaltia infantil". Ho ha dit en un missatge al seu Twitter després que el cantant declarés a l'Audiència Nacional acusat pel contingut de 62 missatges de Twitter i una cançó publicats entre 2014 i 2016 que feia referència al Rei emèrit, Joan Carles I. Iglesias lamenta que Hasel estigui sent jutjat, encara que no oblida les crítiques que el raper ha fet contra la formació anticapitalista en els darrers anys.

​Hasel ha respost la piulada i ha qualificat Iglesias de persona "miserable" que li ha fet la pilota al Rei d'Espanya i que "s'ha venut tots els pocs principis que tenia per ser un trepa"

Durant la vista, Hasel ha afirmat que els límits a la llibertat d’expressió sempre s’imposen als mateixos perquè "si fos un feixista que desitja bombes a catalans, homosexuals o immigrants no estaria aquí assegut". La Fiscalia demana per a ell dos anys i nou mesos de presó i una multa de 40.500 euros per delictes d’enaltiment del terrorisme i de calumnies i injuries contra la Corona i les institucions de l’Estat.