Dos anys i tres mesos de presó a un home que va lesionar una noia que va perdre el fill que esperava

L'Audiència de Lleida l'absol però del delicte d'avortament pel qual fiscalia demanava 13 anys de presó

Imatge del judici
Imatge del judici | ACN
Redacció
30 de gener del 2018
Actualitzat a les 17:01h
L'Audiència de Lleida ha condemnat 2 anys i 3 mesos de presó l'home que el 30 de març de 2014 va participar en una baralla a Agramunt (Urgell) on una noia embarassada d'unes cinc setmanes va ser colpejada i posteriorment va perdre el fill que esperava. El tribunal també ha condemnat a 1 any i 3 mesos de presó un altre acusat en la mateixa baralla per un delicte de lesions.

Al primer dels acusats se l'absol del delicte d'avortament i de la falta de lesions pel qual fiscalia demanava 13 anys de presó i li demana una indemnització de 900 euros per a la noia. Pel segon acusat, fiscalia demanava set anys de presó per un delicte de lesions al considerar que va apallissar, juntament amb l'altre acusat, la parella de la noia quan va intentar defensar-la.

El judici va tenir lloc en dues sessions el passat 23 de novembre. La noia va declarar que va perdre el fill que esperava pels cops a l'abdomen que li va propinar el condemnat durant la baralla que va tenir lloc en un pub de la població urgellenca.

Durant el judici es va posar de manifest que la baralla es va iniciar perquè l'acusat de lesions discutia verbalment amb l'amiga de la jove embarassada i que arran d'aquest enfrontament s'hi van afegir l'altre home, acusat d'avortament, i la noia que va perdre el fill. A partir d'aquí les versions de com va evolucionar la baralla van variar durant el judici.

Segons les noies, els dos acusats les van agredir físicament, sobretot un d'ells (l'acusat d'un delicte d'avortament), qui va propinar cops de puny i puntades de peu primer a una i després a l'altra. Segons els acusats, en canvi, ells no van agredir ningú tot i que reconeixien que van discutir verbalment amb les noies a qui retreien el comportament d'uns amics seus.