La UdL preveu un nou grau de cara al curs vinent

En total se'n crearan una vintena en totes les universitats públiques de Catalunya

Redacció
29 de gener del 2018
Actualitzat a les 10:04h
La UdL preveu un nou grau l'any vinent
La UdL preveu un nou grau l'any vinent | UdL
Les universitats públiques catalanes preveuen iniciar més d'una vintena de graus nous de cara al proper curs, amb vuit de tres anys, que estan pendents de l'aprovació de l'Agència per la Qualitat del Sistema Universitari (AQU) i el Consell Interuniversitari de Catalunya (CIC), han informat a Europa Press les diferents institucions.

​En aquest sentit, la Universitat de Lleida (UdL) impartirà l'any que ve un únic grau nou d'Enginyeria Digital, de quatre anys, que es troba pendent d'aprovació. 

El centre que preveu impartir més graus nous és la Universitat Autònoma de Barcelona (UAB), amb fins a deu, entre els quals en figuren quatre de tres anys: el pioner en el sistema universitari català d'Estudis de Gènere; Globalització i Sostenibilitat; Història, Política i Economia, i Gestió de Ciutats Intel·ligents i Sostenibles.

També preveu impartir cinc graus de quatre anys: Ciències de l'Antiguitat; Planificació Territorial, Geografia i Medi ambient; Enginyeria de Dades; Matemàtiques, Computació i Intel·ligència de Dades, i Relacions Internacionals, així com la doble titulació de Ciència política i gestió política i Sociologia, que serà de cinc anys.

La Politècnica de Catalunya (UPC) vol impartir sis nous graus l'últim curs, dels quals el de Paisatgisme és l'únic de tres anys, que oferirà els coneixements científics i tècnics per planificar i dissenyar espais i paisatges per a projectes.