Tecnologia

Així és el canvi radical que prepara WhatsApp en les seves notificacions

La modificació es farà introduint una nova opció que et permetrà configurar de quina forma es reben les notificacions

per Redacció, 29 de gener de 2018 a les 01:26 |
Un usuari amb un mòbil | Pexels
Aquesta informació es va publicar originalment el 29 de gener de 2018 i, per tant, la informació que hi apareix fa referència a la data especificada.
La famosa aplicació de missatgeria WhatsApp vol canviar la manera en què es mostren els missatges sense llegir. El canvi es farà introduint una nova opció que et permetrà configurar de quina forma es reben les notificacions.

Per fer-ho possible, WhatsApp dividirà les notificacions en deu categories diferents: notificacions de grups, notificacions de missatge, notificacions d'errors, etc. I permetrà que es pugui personalitzar cada una d'aquestes categories. Es podran fer que els missatges de grup tinguin so i vibració i que els individuals, és a dir, els que s'envien des d'un sol contacte, només vibrin. En aquesta segona opció també es podrà evitar que apareguin en pantalla. 


D'aquesta manera es podrà donar més o menys importància als avisos. De moment WhatsApp està provant aquests canvis en la seva versió 2.18.18 beta i encara no ha anunciat quan els introduirà de manera oficial a l'app.

 

Participació