Llenties vídues amb curri i llet de coco

La recepta de la blocaire Dolors Mateu

Llenties vídues amb curri i llet de coco
Llenties vídues amb curri i llet de coco | Dolors Mateu
Redacció
21 de gener del 2018
Actualitzat a les 12:26h
Llenties vídues són les que no porten ni carn ni peix, només verdures. Aquesta manera de preparar-les. Us agradarà us ho asseguro, tot i que penseu que el curri i la llet de coco no encaixen.
 
Ingredients per a 3-4 persones:

400 gr de llenties cuites
1 ceba
2 alls
1 c / p de curri en pols
1 c / c de gingebre mòlt
250 cc. de llet de coco
Sal, pebre negre
Coriandre
Oli d'oliva verge extra

En una cassola amb un fil d'oli daureu la ceba tallada a daus no molt petits i amb una mica de sal, durant uns 8-10 minuts.

Afegiu els alls laminats i doneu una parell de voltes.

Incorporeu les llenties rentades i escorregudes, una mica de coriandre picat, el curri, gingebre i uns ¾ l. d'aigua, la llet de coco, tapeu la cassola i deixeu coure a foc tirant a baix durant uns 20 minuts

Rectifiqueu de sal i pebre.

NOTA: Feu-les  de vigília, guanyen molt en sabor. 

** c / p = cullera de postres

** c / c = cullera de les de cafè.

Celíacs: assegurar bé que tots els ingredients siguin sense gluten


Blog de cuina de la dolorss