Societat Civil Catalana aplaudeix la «crida a la concòrdia» de Torrent

El líder de l'entitat unionista destaca un canvi de to respecte Forcadell i li demana una reunió per exposar-li que la tindrà al seu costat si "exerceix com a institució plural i no com a ideòleg polític"

El president de Societat Civil Catalana, José Rosiñol.
El president de Societat Civil Catalana, José Rosiñol. | Europa Press
Redacció
20 de gener del 2018
Actualitzat a les 0:12h

El president de Societat Civil Catalana (SCC), José Rosiñol, ha aplaudit aquest divendres la "crida a la convivència i la concòrdia" del discurs de debut del president del Parlament, Roger Torrent, i li ha demanat formalment per correu una reunió per tenir un primer contacte. Segons ha explicat en declaracions a Europa Press, Rosiñol li traslladarà que tindrà al seu costat SCC si "exerceix com a institució plural i no com a ideòleg polític".

"Si és veritat que aposta per la convivència, la concòrdia i la pluralitat, benvingut", ha destacat Rosiñol, que ha afegit que el discurs de Torrent va suposar un canvi en la trajectòria que fins ara portava la seva antecessora, Carme Forcadell, qui, segons el líder de l'entitat unionista, "representava solament una part de la ciutadania, que eren els independentistes".

A més, ha explicat que el primer que farà quan es constitueixi el nou Govern serà demanar una reunió amb el nou president i amb els representants dels diferents grups parlamentaris. "En democràcia s'ha de parlar de tots i amb tots", ha exposat.