Mollerussa presenta un nou forfet turístic que inclou els museus i l'estany d'Ivars

L'aigua és el fil conductor de la proposta de col·laboració entre l'Ajuntament i el Consell Comarcal que uneix cultura, història i natura

Redacció
17 de gener del 2018
Actualitzat a la 1:09h
El nou forfet turístic s'ha presentat aquest dimarts
El nou forfet turístic s'ha presentat aquest dimarts | ACN
L'aigua dels canals d'Urgell, que va potenciar el naixement de la indústria paperera de la capital del Pla d'Urgell és el fil conductor de la nova proposta turística de l'Ajuntament de Mollerussa i el Consell Comarcal. Es tracta d'un forfet que inclou les visites guiades al Museu de Vestits de Paper, a l'Espai Cultural dels Canals d'Urgell i a l'estany d'Ivars i Vila-sana amb l'objectiu d'ampliar els visitants a aquests tres espais que conjuguen cultura, història i natura.

El forfet entrarà en funcionament al març i tindrà dues modalitats: una primera que, al preu de 5 euros, ofereix la visita guiada al Museu de Vestits de Paper i l'Espai Cultural, i una segona que per 7 euros inclou també l'estany. El que s'estalvien els visitants agafant algun d'aquests packs és de prop del 30% del preu original de cada equipament.

Els forfets s'han presentat aquest dimarts a l'Ajuntament de Mollerussa a càrrec de la regidora de Turisme, Imma Casanella, i el president del Consell Comarcal, Joan Trull. Segons Casanella, l'objectiu de la iniciativa és ampliar els visitants als tres espais que conjuguen cultura, història i natura. Trull ha dit que també es vol que "el públic interessat en alguna de les tres propostes pugui aprofitar l'avantatge del forfet a un preu reduït per ampliar el coneixement del potencial turístic de la comarca".

L'adquisició d'aquests forfets es pot fer a qualsevol dels espais que entren en el paquet turístic, tant presencialment com a través de correu electrònic o telèfon per fer les reserves dels dies de visita. Un cop s'adquireixi l'abonament, hi haurà sis mesos de marge per tal de poder gastar al complet l'oferta que inclou.