Carles Vega es postula com a candidat d'ERC a les municipals del 2019 a Lleida

El líder republicà aspira a guanyar les eleccions

Carles Vega
Carles Vega | ACN
16 de gener del 2018
Actualitzat a la 13:16h
Les formacions polítiques de la Paeria van prenent posició de cara a les eleccions municipals del 2019. Després que Àngel Ros i Toni Postius hagin manifestat la seva voluntat de presentar-se als comicis, aquest dimarts ha estat el republicà Carles Vega el que ha fet pública la seva intenció de repetir com a cap de cartell d'ERC per assaltar l'alcaldia. En una trobada amb la premsa, Vega ha assegurat que l'objectiu del seu partit és el de guanyar les eleccions a la capital del Segrià, encara que no ha valorat la proposta del Comú de Lleida de fer una candidatura conjunta d'esquerres. 

D'altra banda, Vega ha reivindicat com a necessari el nou Pla d'Ordenació Urbanística Municipal (POUM) però ha reclamat a l'equip de govern que "no tingui pressa" en portar-lo a aprovació per tal que el document "reculli totes les sensibilitats possibles" ja que, segons el president del grup, Carles Vega, "no compta amb els consensos dels agents socials i econòmics ni tampoc dels grups municipals".

A la vegada, els republicans consideren que la proposta hauria d'incloure o s'haurien d'aprovar en paral·lel qüestions com ara el Pla de mobilitat, el Pla de dinamització comercial que resulti dels estudis comercials complementaris pendents, l'Ordenança de paisatge urbà i el Pla estratègic del riu.