Diputat

Xavier Quinquillà deixa la direcció de la Fundació Orfeó Lleidatà

Serà diputat al Parlament | Assumirà el càrrec vacant l'actual director financer, Òscar Enrech, per garantir la continuïtat de l'actual línia de gestió

per Redacció , 16 de gener de 2018 a les 11:28 |
Xavier Quinquillà | Junts per Catalunya
Aquesta informació es va publicar originalment el 16 de gener de 2018 i, per tant, la informació que hi apareix fa referència a la data especificada.
Xavier Quinquillà obre un parèntesi en la seva activitat professional i deixa la direcció de la Fundació Orfeó Lleidatà per poder assumir els nous reptes polítics com a diputat al Parlament de Catalunya per JuntsxCat.

Quinquillà ha estat vinculat professionalment amb l'entitat durant els darrers 18 anys, primer com a director de l'Escola de Música i després com a director general. Malgrat aquest parèntesi, continuarà vinculat amb la Fundació Orfeó Lleidatà com a nou membre del Patronat. Òscar Enrech, actual Director Financer, serà qui ocuparà a partir de dimecres el càrrec de director general. El Patronat de la Fundació vol garantir així la continuïtat de l'actual línia de gestió, promocionant una persona de la màxima confiança i amb una dilatada experiència dins de l'entitat. Enrech és Llicenciat en Economia i també té estudis professionals de música i de gestió cultural.


Tal com han informat des de la Fundació, durant els últims 18 anys, amb la implicació de Quinquillà, l'Orfeó Lleidatà ha viscut una important transformació, incrementant i diversificant les seves activitats fruit de la professionalització i del desenvolupament de nous projectes.

Entre elles, la finalització de les obres del nou estatge social, en una primera fase l'any 2008 amb la posada en marxa de la primera i segona planta, la inauguració de l'Espai Orfeó l'any 2014, i la posterior creació de la Fundació. Destaquen que Quinquillà ha estat especialment actiu en la vesant social i ha impulsat nombrosos projectes socioculturals entre els quals destaca la creació del Consell Participatiu de l'Espai Orfeó, òrgan pioner a les Terres de Lleida que aplega més de 200 entitats dels àmbits socials i culturals.

 

Participació