13
de gener
del
2018
Actualitzat
a les
0:19h
Amb pomes es poden fer infinitat de receptes.
I si en veieu un parell a la fruitera podeu aprofitar-les fent aquest senzill plum cake, perfecte per esmorzar o berenar.
Ingredients per a 6 persones:
5 Pomes
3 ous
1 c / p de llevat químic
150 gr. de sucre
150 gr. de farina
Barregeu en un robot de cuina els ous, el sucre, la farina i el llevat, feu una massa. Reserveu.
Talleu 4 pomes a daus petits i l'altra a làmines.
Suqueu amb oli i repartiu una mica de farina en un motlle allargat.
Poseu els daus de pomes, a sobre repartiu la massa reservada.
Adorneu amb les làmines de la poma restant i escampeu-hi una mica de sucre.
Introduïu al forn preescalfat a 180 º i coure el plum cake durant uns 40 minuts.
Una vegada fred el traieu del motllo.
NOTA: Les pomes sense pell.
Millor emprar la varietat golden, queda molt millor.
** c / p = cullerada de postres
Blog de cuina de la dolorss
I si en veieu un parell a la fruitera podeu aprofitar-les fent aquest senzill plum cake, perfecte per esmorzar o berenar.
Ingredients per a 6 persones:
5 Pomes
3 ous
1 c / p de llevat químic
150 gr. de sucre
150 gr. de farina
Barregeu en un robot de cuina els ous, el sucre, la farina i el llevat, feu una massa. Reserveu.
Talleu 4 pomes a daus petits i l'altra a làmines.
Suqueu amb oli i repartiu una mica de farina en un motlle allargat.
Poseu els daus de pomes, a sobre repartiu la massa reservada.
Adorneu amb les làmines de la poma restant i escampeu-hi una mica de sucre.
Introduïu al forn preescalfat a 180 º i coure el plum cake durant uns 40 minuts.
Una vegada fred el traieu del motllo.
NOTA: Les pomes sense pell.
Millor emprar la varietat golden, queda molt millor.
** c / p = cullerada de postres
Blog de cuina de la dolorss