El PSC ja estudia qui serà el relleu de Dante Pérez com alcalde de Gimenells

El líder de la formació a Lleida, Òscar Ordeig, assegura que la moció de censura és "inevitable"

Redacció
13 de gener del 2018
Actualitzat a les 0:33h
Òscar Ordeig, líder del PSC de Ponent
Òscar Ordeig, líder del PSC de Ponent | ACN
La Federació del PSC de les comarques de Lleida, Pirineu i Aran assegura que Gimenells i el Pla de la Font (Segrià) tindrà un nou alcalde socialista un cop acabi prosperant la "inevitable" moció de censura que preparen els grups municipals del PSC i del PDECAT. Així ho ha dit el líder de la formació, Òscar Ordeig, que ha calculat que la moció es podrà presentar durant el mes de febrer per fer fora de l'alcaldia Dante Pérez, després que aquest decidís abandonar la formació socialista per anar de número dos del PPC per Lleida en les eleccions del 21-D.

Durant el tradicional esmorzar d'Any Nou de la Federació del PSC de les comarques de Lleida, Pirineu i Aran, el primer secretari dels socialistes lleidatans i diputat electe al Parlament, Òscar Ordeig, ha manifestat que cap dels regidors socialistes, de la mateixa manera que la resta que integren el consistori de Gimenells i el Pla de la Font, dona suport a Pérez.

Amb vista a les eleccions municipals del 2019, la Federació socialista es fixa l'objectiu d'incrementar el nombre de llistes del PSC a la demarcació en relació amb el 2015 i poder així obtenir més regidors i representació. A mitjans d'any el partit començarà a perfilar les candidatures i, especialment, les persones que les encapçalaran, segons ha explicat Ordeig, qui també ha manifestat el suport de la de la formació perquè Àngel Ros torni a encapçalar la llista del PSC a la ciutat de Lleida el 2019.