Millo porta a la Fiscalia el web del Govern de la República

El delegat del govern espanyol creu que el nou portal pretén insistir en una "ficció" que se situa "fora de la legalitat democràtica vigent"

El delegat del govern espanyol, Enric Millo, en una imatge d'arxiu
El delegat del govern espanyol, Enric Millo, en una imatge d'arxiu | ACN
Redacció
12 de gener del 2018
Actualitzat a les 19:15h

El delegat del govern espanyol, Enric Millo, en una imatge d'arxiu Foto: ACN


El delegat del govern espanyol a Catalunya, Enric Millo, ha assegurat que aquest divendres ha posat en coneixement de la fiscalia la web governrepublica.org, que ha difós Carles Puigdemont a Twitter. "Un altre despropòsit", ha assegurat Millo en roda de premsa des de Barcelona.

Entén que el portal pretén "intentar mantenir viva un ficció, que a ulls de tothom no deixa de ser un esperpent, que ataca directament la imatge i la dignitat de les institucions de l'autogovern de Catalunya". "Un intent de generar una ficció d'una cosa que és inexistent però que a més es posa absolutament fora de la legalitat democràtica vigent", ha insistit en roda de premsa aquest divendres. A l'espera de les autoritats, Millo ha assegurat que "és de preveure" que com altres webs serà "desactivada".

Carles Puigdemont ha difós aquest divendres el web del Govern de la República. L'espai a Internet substitueix el destinat fins ara al Govern legítim. De fet, manté l'estructura però s'ha suprimit l'espai destinat als consellers de l'executiu.