La lliçó de les «Barbies» de Lleida: «Ens deien que anéssim a fregar i a jugar a nines»

Les jugadores de l'AEM expliquen algunes de les crítiques que van rebre durant l'any passat, quan van quedar campiones de la lliga masculina infantil

Redacció
11 de gener del 2018
Actualitzat a les 18:07h
Imatge de les jugadores de l'AEM
Imatge de les jugadores de l'AEM | CCMA
L'equip femení infantil de l'AEM de Lleida va fer història l'any passat proclamant-se campió de la seva lliga, on tota la resta d'equips eren formats per nois. La fita va omplir diaris i informatius d'arreu del món, per bé que el conjunt lleidatà no ho va tenir fàcil, tampoc amb els prejudicis d'algunes persones. Una reportera del programa de TV3, "Tarda Oberta", ha parlat amb algunes de les jugadores, que han explicat que un àrbitre les va qualificar de "Barbies" alhora que els hi va dir que no guanyarien mai una lliga.

Les noies asseguren que també van rebre una crítica per part d'una mare, que els hi va dir que "anessin a fregar i a jugar a nines". Les joves jugadores consideren que han trencat molts tabús havent aconseguit el títol de lliga, encara que no es posen cap objectiu de cara a les properes temporades. (Podeu veure aquí el reportatge).