Televisió

VÍDEO «Tarda Oberta» s'acomiadarà de TV3 el 2 de febrer

La cadena al·lega motius econòmics per suprimir l'espai produït per Mediapro

per Arnau Urgell i Vidal, 9 de gener de 2018 a les 18:05 |
Aquesta informació es va publicar originalment el 9 de gener de 2018 i, per tant, la informació que hi apareix fa referència a la data especificada.

TV3 cancel·la «Tarda oberta» Foto: TV3


Tarda oberta s'acomiadarà de TV3 el proper 2 de febrer. Així ho han anunciat aquesta tarda els seus presentadors, Vador Lladó i Ruth Jiménez, setmanes després que NacióDigital avancés el seu comiat. El magazín de tarda, produït per Mediapro, va reorientar els seus continguts per vincular-los més a l'actualitat però els problemes econòmics de la cadena l'han acabat condemnant.


 
Tarda Oberta va començar amb mal peu, amb unes audiències molt baixes que van fer que el mateix director de la cadena, Vicent Sanchis, admetés dies després de la seva posada en marxa que calia "fer canvis" per complir "les expectatives". Les tertúlies d'actualitat s'han convertit en els darrers mesos en les protagonistes del programa tot i el perfil dels seus presentadors, que pretenien una aposta més transversal i nítida per l'entreteniment.


La caiguda de Tarda Oberta de la graella de la televisió pública –que serà substituït per Helena García Melero amb Tot es mou- coincideix amb el temor de noves retallades a la cadena, ara pel conflicte obert amb la Hisenda espanyola per l'IVA. Cristóbal Montoro reclama a la CCMA 167 milions, que es podrien pagar de forma fraccionada però que hipotecarien el funcionament normal de la cadena, sobre tot pel que fa als espais de producció externa.

 

Participació