Denunciada a Lleida per aparcar amb la targeta de minusvàlids de la seva mare morta

La dona assegura que feia ús habitual de la targeta des del 2013

Redacció
09 de gener del 2018
Actualitzat a les 15:18h
Imatge del cotxe, dreta, aparcat amb la targeta
Imatge del cotxe, dreta, aparcat amb la targeta | Europa Press
La Guàrdia Urbana de Lleida ha denunciat a una dona per aparcar un turisme en una zona reservada a minusvàlids utilitzant una targeta de la seva mare, que va morir el 2013. Els agents van veure dilluns a un cotxe aparcat en zona blava a l'avinguda de Sant Ruf sense tiquet de pagament i amb una targeta d'autorització d'estacionament per a persones de mobilitat reduïda, i van demanar a la conductora que mostrés el document que estava a nom de la seva mare, ha informat la Guàrdia Urbana a comunicat aquest dimarts.

La dona va reconèixer que feia ús habitual de la targeta encara que la seva mare havia mort el 2013 i els agents li van retirar l'autorització i la van denunciar per ús indegut d'un permís d'estacionament per a persones amb disminució.La Guàrdia Urbana de Lleida ha denunciat a una dona per aparcar un turisme en una zona reservada a minusvàlids utilitzant una targeta de la seva mare, que va morir el 2013.

Els agents van veure dilluns a un cotxe aparcat en zona blava a l'avinguda de Sant Ruf sense tiquet de pagament i amb una targeta d'autorització d'estacionament per a persones de mobilitat reduïda, i van demanar a la conductora que mostrés el document que estava a nom de la seva mare, ha informat la Guàrdia Urbana a comunicat aquest dimarts. La dona va reconèixer que feia ús habitual de la targeta encara que la seva mare havia mort el 2013 i els agents li van retirar l'autorització i la van denunciar per ús indegut d'un permís d'estacionament per a persones amb disminució.