Àngel Ros nega que s'hagin fet regals a regidors només pel fet de ser-ho

L'alcalde de Lleida diu que els edils tenen una obligació de representació i assegura que no hi ha privilegis

07 de gener del 2018
Actualitzat a les 12:25h
Àngel Ros, alcalde de Lleida
Àngel Ros, alcalde de Lleida | ACN
L'alcalde de Lleida, Àngel Ros, ha negat que els regidors de la Paeria tinguin privilegis. En un article de resposta a la notícia publicada a aquest diari sobre els avantatges que tenen els edils, el Paer en cap assegura que no li consta que s'hagin donat regals als regidors "pel fet de ser regidors", i ha defensat la tasca de representació que tenen tots ells.

En aquest sentit, destaca que si un edil assisteix a un espectacle a la Llotja de Lleida, a l'Auditori o a la llotja presidencial del Camp d'Esports o del pavelló Barris Nord, és "perquè requereix la representació municipal oficial". Ros considera que les obligacions de representació no poden ser tractades de "privilegis" i acusa de fer demagògia els grups municipals com la Crida per Lleida, el Comú i ERC que han renunciat als obsequis i avantatges que tenen els seus regidors per ser representants de l'Ajuntament de Lleida.

​L'alcalde lleidatà evita parlar, no obstant, de les targetes d'aparcament que dona el consistori als regidors, i carrega contra els regidors que critiquen aquestes mesures però que no assisteixen als actes ni tampoc als "esdeveniments durs o difícils" com poden ser "incendis a la nit". Ros recorda que enguany s'han regalat 500 llibres de poesia de Màrius Torres i lamenta que alguns regidors hagin retornat aquesta publicació, que ha tingut un cost per la Paeria de 5.000 euros. "El valor sentimental és infinitament superior", rebla l'alcalde.