El Lleida fitxa «Juanto» Ortuño per reforçar l'atac

El davanter arriba d'Os Belenenses, equip de la Primera Divisió portuguesa

Ortuño, amb la samarreta del Villareal
Ortuño, amb la samarreta del Villareal | Villareal CF
Redacció
04 de gener del 2018
Actualitzat a les 18:45h
​El futbolista Juan Tomás "Juanto" Ortuño Martínez és nou jugador del Lleida Esportiu. El davanter es converteix, d’aquesta manera, en el primer reforç del conjunt de la Terra Ferma en el present mercat d’hivern després de desvincular-se d’Os Belenenses, equip de la Primera Divisió portuguesa. L’ariet s’ha compromès amb l’entitat blava pel que resta de temporada.

Experiència a Segona Divisió A

Nascut a Yecla (Murcia) l’11 de febrer del 1992 i format a les categories inferiors de l’Albacete Balompié, Ortuño va debutat a Segona Divisió A amb el Villarreal la temporada 2011/12 participant en 16 partits. Al filial del submarí groc es va consolidar les dues següents temporades a Segona B, on va signar 30 gols en 68 partits.

Després de la seva etapa a l’entitat castellonenca, Ortuño va defensar les samarretes de Sabadell i Llagostera a la divisió de plata del futbol nacional i la de l’UCAM Murcia novament a la de bronze. El 2015 va fer les maletes cap a Portugal per jugar a Os Belenenses, equip amb el qual ha jugat 17 partits entre 2015 i 2017.