04
de gener
del
2018
Actualitzat
a les
11:49h
L’últim àpat de les festes de Nadal. Tanquem unes setmanes de menjar molt i de estar amb bona companyia. Aquesta es la meva proposta
Aperitiu
Gambes en tempura amb salsa agredolça
Rotllets cruixents de brie amb sèsam
Carxofes mini gratinades amb gorgonzola i nous
Primer plat
Braç salat farcit de bolets
Segon plat
Guisat amb calamarsets i bivalves
Postres
Pastís de xocolata a la menta
És clar que el més normal és fer el Tortell de Reis encara que un pastÍs de xocolata també ens ve de gust.
Blog de cuina de la dolors
Aperitiu
Gambes en tempura amb salsa agredolça
Rotllets cruixents de brie amb sèsam
Carxofes mini gratinades amb gorgonzola i nous
Primer plat
Braç salat farcit de bolets
Segon plat
Guisat amb calamarsets i bivalves
Postres
Pastís de xocolata a la menta
És clar que el més normal és fer el Tortell de Reis encara que un pastÍs de xocolata també ens ve de gust.
Blog de cuina de la dolors