Regals

La Crida per Lleida dona els regals de Nadal de la Paeria

La formació ho ha cedit a la biblioteca Maria Riu i a la Plataforma d'Afectats per la Hipoteca

per Redacció, 4 de gener de 2018 a les 09:54 |
Els dos regidors de la Crida per Lleida | Àlvar Llobet
Aquesta informació es va publicar originalment el 4 de gener de 2018 i, per tant, la informació que hi apareix fa referència a la data especificada.
La Crida per Lleida-CUP ha anunciat que renuncia a qualsevol privilegi pel fet de ser càrrec electe i que pugui significar un tracte de favor, ja que considera que és una despesa innecessària i un greuge comparatiu respecte la resta de la ciutadania.

Així la formació ha dit no als regals que atorga la Paeria a les diferents formacions polítiques i el grup municipal ha cedit a la biblioteca Maria Rius els presents lliurats així com també a la Plataforma d'Afectats per la Hipoteca.


La Crida ha donat també les dues entrades a la Llotja presidencial del Lleida Esportiu a entitats de futbol base que treballen en la inclusió social i ha remès un escrit al Paer en cap sol·licitant poder cedir el lloc que s'atorga com a regidors per veure la Cavalcada de Reis a persones que es troben en moments de situació de vulnerabilitat social i econòmica.

Així mateix, i seguint amb la voluntat d'impulsar un procés de regeneració política, l'agrupació municipal anuncia que també renunciarà a tot obsequi que els vulgui aportar qualsevol empresa privada. En els casos en què es tracti de regals als quals no es pugui renunciar, la Crida-CUP defineix com a prioritat la cessió d'aquests obsequis a entitats socials que treballin amb persones en risc d'exclusió; en cap cas restaran en mans dels regidors.

 

Participació