La reina Letizia va maquinar la purga de Rahola i l'esposa de Mas de la fundació de Tous

La periodista Ana Alós ha posat més carn a la graella en la polèmica de la companyia pel boicot als tòtems de l'independentisme

La família reial espanyola,al Congrés.
La família reial espanyola,al Congrés. | Europa Press
Redacció
03 de gener del 2018
Actualitzat a les 17:28h
Nou capítol de la polèmica que envolta la Fundació Rosa Oriol de Tous. La companyia va prendre la decisió de fer fora a Pilar Rahola i Helena Rakosnik, esposa d'Artur Mas, a finals de setembre per aturar la campanya de boicot que estava vivint des d'Espanya. Ara bé, la reunió que havia de fer efectiva la seva expulsió finalment no es va efectuar perquè no hi havia quòrum favorable per foragitar ningú per les seves idees polítiques.

Ara, la biògrafa dels Tous ha destapat novament el cas per afegir-hi més carn a la graella. En una entrevista al programa Espejo Público d'Antena 3, la periodista Ana Alós ha explicat que la reina Letizia va moure els fils i va trucar la família Tous per purgar les veus independentistes de la fundació. "La independència comporta República, Letizia es juga el lloc", ha assenyalat Alós.

"La reina mana molt", ha remarcat la biògrafa. En aquest sentit, segons detalla En Blaules declaracions obren la porta a què tota la polèmica respon a un pla de la monarca per treure's del damunt les veus independentistes. Una decisió que, ara per ara, està suspesa.