1-O

La plaça Espanya del Palau d'Anglesola passarà a dir-se 1 d'Octubre de 2017

Ho aprova l'Ajuntament tenint en compte els suggeriments dels veïns que també han inclòs els de plaça de la Independència i plaça de la República

per Redacció , 2 de gener de 2018 a les 14:41 |
Imatge de la nova plaça 1-O | ACN
Aquesta informació es va publicar originalment el 2 de gener de 2018 i, per tant, la informació que hi apareix fa referència a la data especificada.
L'Ajuntament del Palau d'Anglesola va aprovar en el darrer Ple canviar el nom de la plaça d'Espanya pel de plaça 1 d'Octubre de 2017. Així ho van decidir per votació els edils, després que diversos veïns ho haguessin manifestat verbalment al consistori. 

En el mateix Ple també es va aprovar canviar el nom de l'avinguda del Poal pel d'avinguda de la Pau, i es va posar nom a dues places, les quals encara no en tenien. La primera, ubicada entre els carrers Verge de Montserrat i el carrer de César Martinell, es dirà plaça de la Independència. La segona, situada entre el carrer de l'Empriu, carrer de l'Hospitalet i el carrer de la Pedrera, es nomenarà plaça de la República. 


L'alcaldessa del Palau d'Anglesola, Montserrat Messeguer, ha explicat que diversos veïns de la població li havent manifestat verbalment la possibilitat de modificar el nom d'algunes vies del municipi.

En aquests moments, la modificació del nomenclàtor municipal es troba en exposició pública a efecte que qualsevol persona interessada pugui presentar les observacions que cregui convenients. "Tant bon punt hagin passat els 20 dies corresponents aquest acord municipal esdevindrà amb caràcter definitiu i es procedirà al canvi, informant també a tots els veïns afectats de les corresponents modificacions", finalitza Messeguer.

 

Participació