Beguda calenta de llimona, mel i whisky

La recepta de la blocaire Dolors Mateu

Beguda calenta de llimona, mel i whisky
Beguda calenta de llimona, mel i whisky | Dolors Mateu
Dolors Mateu
01 de gener del 2018
Actualitzat a les 23:41h
Quan fa fred sempre ens ve de gust alguna cosa calenta, aquesta veguda suposo que us resultarà familiar.

 
Ingredients per persona:

Mitja cullerada de mel 
100 cc. d'aigua
Pell de llimona
2 cullerades de suc de llimona
3 cullerades de whisky

 Escalfeu l'aigua i desfeu-hi la mel.

Afegiu el suc de llimona i el whisky.

Poseu  tiretes de la pell groga de la llimona

 Cal prendre-ho  calent 

 
NOTA: La mel que sigui de qualitat i la quantitat és orientativa, amb una cullerada queda ben dolç. 

** Evidentment només per a adults.

Celíacs: assegurar bé que tots els ingredients siguin sense gluten. 


Blog de cuina de la dolorss