Un estanc de Lleida i un bar de Menàrguens reparteixen més d'un milió de la Grossa

Els propietaris i treballadors dels establiments han obert ampolles de cava tot i que no hi ha hagut rastre dels premiats

Redacció
31 de desembre del 2018
Actualitzat el 01 de gener del 2018 a les 11:11h
Imatge de grup del propietari del bar Casal de Menàrguens
Imatge de grup del propietari del bar Casal de Menàrguens | ACN
Un estanc de la cèntrica plaça Ricard Vinyes de Lleida i el bar Casal de Menàrguens han repartit 1.275.000 euros del tercer premi de la Grossa de Cap d'Any, el 75182. En concret, l'estanc ha venut 80 butlletes premiades amb 15.000 cadascuna, la meitat des del mateix establiment de la capital de Segrià i l'altra a través de l'àrea de servei de Jorba (Anoia) on distribueixen loteria habitualment.

A Menàrguens han repartit 75.000 euros a través de cinc bitllets venuts per terminal i segons el propietari del bar, Víctor López, tots podrien haver estar en mans d'una mateixa persona. Els propietaris i treballadors dels establiments han obert ampolles de cava per celebrar que han repartit la sort aquest diumenge tot i que no hi ha hagut rastre dels premiats.

L'estanc de Ricard Vinyes, que és el número 12 de Lleida, aquest diumenge estava tancat però han obert per atendre curiosos i mitjans de comunicació. La treballadora de l'establiment, la Lídia Muñoz, ha explicat que aquest any s'han disparat tan les vendes de números de la Grossa que li és impossible recordar qui han estat els destinataris dels dècims agraciats que s'han venut. La Lídia s'ha mostrat "molt contenta" per haver donat el premi tot i que "la llàstima és que jo no me n'havia quedat cap", ha confessat.

Aquest és el primer premi important que reparteixen tant a l'estanc número 12 de Lleida com al bar Casal de Menàrguens, on aquest migdia alguns clients s'hi han acostat a comprovar els seus dècims però cap portava el 75182. Tot i això, els propietaris del bar no han volgut deixar passar l'oportunitat de fer un brindis per haver portat la sort fins a aquesta localitat de la Noguera. De moment ningú sap qui és l'afortunat, però tothom espera que sigui algun veí del poble.