Desarticulat un grup especialitzat en robatoris amb força a domicilis de Lleida

El grup estava establert a la Comunitat de Madrid

Redacció
28 de desembre del 2017
Actualitzat a les 18:27h
Imatge del material comissat
Imatge del material comissat | Policia Nacional
La Policia Nacional ha desarticulat aquest dijous un grup itinerant especialitzat a robar amb força a domicilis d'arreu del territori espanyol, que estava establert a localitats de la Comunitat de Madrid. Tots els detinguts, d'origen romanès, planejaven tornar al seu país d'origen, motiu pel qual se n'ha accelerat la detenció.

Segons informa la Policia en un comunicat, la investigació va començar després de rebre unes informacions facilitades per l'Ambaixada de Romania, en les quals alertaven el cos de seguretat espanyol de la possible existència d'un grup criminal vinculat al robatori en habitatges.

Després de les investigacions dutes a terme, els agents van concretar que el grup es dedicava a assaltar diferents domicilis entre Oviedo, Lleó, Lleida, Saragossa, València i Tarragona. També, que estava situat entre dues localitats madrilenyes, Coslada i Torrejón de Ardoz, on ja estaven planejant el seu retorn a Romania.

Durant les detencions la Policia ha requisat una gran quantitat de rellotges, peces de joieria i diferents eines per forçar els barrets forts de les portes d'accés als habitatges. Ha intervingut també diverses fotos publicades en les xarxes socials on els arrestats exhibien armes blanques i de foc.