Una metgessa, sobre el sopar dels policies: «Tenim pitjors menús i no ens dediquem a obrir el cap a la gent»

La treballadora ha rebut l'ira de les xarxes per aquesta piulada

El vaixell amb la policia espanyola al port de Barcelona
El vaixell amb la policia espanyola al port de Barcelona | Albert Alemany
Redacció
27 de desembre del 2017
Actualitzat a les 17:03h

El vaixell amb la policia espanyola al port de Barcelona Foto: Albert Alemany


Un parell de croquetes, pa, fideus, uns quants musclos i aigua embotellada. Aquest és el menú que van sopar aquest diumenge, nit de Nadal, els agents de la policia espanyola i la Guàrdia Civil desplaçats a Catalunya en el marc de l'operació de l'Estat contra el referèndum de l'1 d'octubre.

La qüestió ha agafat molta volada i el ministre d'Interior espanyol, Juan Ignacio Zoido, ja ha ordenat obrir una investigació al respecte. Fonts del ministeri han informat que el ministre ha ordenat obrir una informació reservada sobre el polèmic menú perquè es determinin les responsabilitats i esclarir totes les circumstàncies d'aquest àpat.

A la xarxa han aparegut diverses veus criticant que els policies s'hagin queixat d'aquesta menja. Una d'elles ha estat la d'una metgessa, que ha rebut l'ira de Twitter, després de denunciar les seves condicions: "Els metges tenim pitjors menús a les guàrdies i no ens dediquem a obrir el cap a la gent".La piulada, que acumula més de 16.000 comparticions i es va convertir en tendència a l'Estat, ha rebut contundents respostes de sectors de l'espanyolisme.