ANY 2017

Google resumeix els fets més impactants de l'any 2017 en dos minuts

El gegant informàtic ha publicat el tradicional vídeo recopilatori de final de curs i ha escollit les paraules "com" i "quan" per vertebrar-lo

per Redacció, 27 de desembre de 2017 a les 00:25 |
Aquesta informació es va publicar originalment el 27 de desembre de 2017 i, per tant, la informació que hi apareix fa referència a la data especificada.

Els darrers dies de l'any són sinònim d'una immensa varietat de recopilatoris i rànquings dels moments més destacats d'aquell curs. Se'n fan de tot tipus. Un dels tradicionals és el de Google, que sempre resumeix el més impactant de l'any en un vídeo curt d'acord amb les cerques que han fet els internautes.


Per aquest 2017, el gegant informàtic nord-americà ha escollit les paraules "com" i "quan" perquè aquestes són les preguntes que més s'han fet els usuaris de la xarxa des del primer de gener d'aquest any. "Quants refugiats hi ha?" "Quant costarà el mur de Trump?" o "Com calmar un gos durant una tempesta", han estat algunes de les qüestions que la ciutadania ha picat al cercador de Google per trobar resposta.
 

 

Participació