Contractació

La Paeria nega irregularitats en els contractes de l'Aplec

La regidora Montse Parra assegura que l'empresa contractada és l’única acreditada pel Departament d’Indústria i homologada per Fira de Lleida

per Redacció , 26 de desembre de 2017 a les 17:45 |
La regidora de Cultura de Lleida, Montse Parra | Àlvar Llobet
Aquesta informació es va publicar originalment el 26 de desembre de 2017 i, per tant, la informació que hi apareix fa referència a la data especificada.
La tinent d'alcalde de la Paeria, Montse Parra, ha negat que les irregularitats en els contractes de l'Aplec que ha denunciat aquest dimarts el Comú de Lleida. La regidora socialista ha indicat que l’empresa contractada "és l’única acreditada pel Departament d’Indústria i homologada per Fira de Lleida per treballar en aquestes instal·lacions, les quals, durant el mes de maig són utilitzades per altres esdeveniments com els actes de la Fira d’Abril, la Festa Major i finalment per l'Aplec del Caragol".

Parra ha sortit al pas, d'aquesta manera, de la informació dels "comuns", que han assegurat que Antifrau ha obert una investigació pel presumpte fraccionament d'un contracte de 20.000 euros de l'Aplec.


En aquest context, la formació indica que la regidora d'Hisenda, Montse Mínguez, Mínguez va autoritzar el pagament en base a l’article 217 de la llei d’hisendes locals. Amb la seua actuació, Mínguez va contravenir l’esmentat article, que estableix amb claredat diàfana que la facultat de saltar-se un reparament d’intervenció no és delegable, perquè correspon només a l’alcalde i tan sols en pot fer ús quan hi hagi discrepàncies per dubtes en la interpretació o per urgències o força major, casuístiques que eren del tot inexistents.

 

Participació