Torrefarrera acollirà per primer cop l'arribada d'una etapa de «La Volta»

La meta de la sisena etapa s’ubicarà en el Parc Empresarial del municipi

Redacció
22 de desembre del 2017
Actualitzat a les 19:05h
Per primera vegada a la seva història, la Volta Ciclista a Catalunya finalitzarà una de les seves etapes al municipi lleidatà de Torrefarrera, gràcies a l’acord entre l’ajuntament torrefarrerí, la Diputació de Lleida i el comitè organitzador de la “Volta” Ciclista a Catalunya. La 98ena edició de la cursa, que reunirà els millors equips i ciclistes del món, tindrà lloc del 19 al 25 de març de 2018.

La meta de la sisena etapa s’ubicarà en el Parc Empresarial d’aquest municipi del Segrià, que d’aquesta manera s’estrena com a final d’etapa a la “Volta” Ciclista a Catalunya. L’alcalde de Torrefarrera, Jordi Latorre, ha manifestat que "gràcies a la projecció pública de la “Volta”, el nostre municipi, i en especial el Parc Empresarial, tindran una gran oportunitat per donar-se a conèixer". També ha destacat que "l’esdeveniment ciclista serà molt ben acollit per tots els veïns i veïnes ja que a Torrefarrera gaudim d’un teixit d’entitats esportives molt dinàmic que s’implica i gaudeix de tots els esdeveniments esportius que s’organitzen a la localitat".

Per la seva banda, Rubèn Peris, president de la “Volta” Ciclista a Catalunya, s’ha felicitat per l’arribada d’un nou municipi a la centenària història de la cursa. "Sempre és una satisfacció que nous municipis descobreixin el millor ciclisme de la mà de la “Volta”, i volem agrair l’aposta de Torrefarrera i de la Diputació de Lleida pel ciclisme d’elit".