Toni Postius: «A Àngel Ros li ha caigut la careta»

El president del grup municipal del PDECAT assegura que aquest 2017 ha estat un any de fracassos per part de l'equip de govern de la Paeria

Redacció
20 de desembre del 2017
Actualitzat a la 13:35h
Toni Postius, rere una porta de la Paeria
Toni Postius, rere una porta de la Paeria | Àlvar Llobet
El president del grup del PDeCAT a l'Ajuntament de Lleida, Toni Postius, ha manifestat aquest dimecres que aquest 2017 "la societat lleidatana s'ha divorciat definitivament del seu alcalde" perquè "mai abans havia estat tant contestat públicament" ja que "poques manifestacions hi ha a la ciutat on no s'acabi demanant la dimissió de Ros". Per Postius aquest any a Àngel Ros "li ha caigut la careta" pel paper que va fer amb qüestions com ara el referèndum de l'1-O. El president del grup municipal també ha dit que Ros "ha estat un dels còmplices del 155 que ha fet possible que les obres de Sixena marxessin de la ciutat". D'altra banda, Toni Postius ha anunciat la seva voluntat d'encapçalar la llista del PDeCAT a la Paeria en les eleccions municipals del 2019. "Vull ser alcalde de Lleida amb un projecte de futur alternatiu", ha manifestat.

Postius ha assenyalat que aquest 2017 "s'ha consolidat de facto el tripartit del 155 a l'Ajuntament de Lleida" ja que "més d'una 90% de vegades PP, Ciutadans i PSC han votat de la mà". Per tant, "s'ha passat de la geometria variable de principis del mandat a una geometria unionista o espanyolista" la qual cosa, segons el president del grup municipal del PDECAT "serà la tònica que marcarà el pròxim any i mig que queda fina a les pròximes eleccions municipals". Per Postius, aquesta situació "demostra que el compromís d'Àngel Ros i de l'equip de govern socialista no és amb el país ni amb el sentir majoritari de la societat lleidatana sinó que és amb la cadira i amb continuar fent i desfent com quan tenia majoria absoluta".

El regidor i diputat ha posat de relleu que el 2017 ha estat un any de "fracassos sonats" en la gestió de l'equip de govern municipal, citant temes com "el rescat de la Llotja" i el "regal incomprensible a la banda del solar annex", la "presa de pèl del Museu del Clima" i després que "cap dels tres projectes comercials que defensa Ros hagi tirat endavant". També ha destacat la "contestació" veïnal que va rebre l'equip de govern en relació amb el projecte del Parc de les Arts, ja que inicialment preveia destinar una part del solar a un equipament privat, que finalment s'ubicarà en un altre espai.