Els operaris de Sixena que no han vist mai «Barrio Sésamo»

La patinada d'uns treballadors no passa inadvertida a la xarxa

Redacció
12 de desembre del 2017
Actualitzat a les 11:43h
Imatge del trasllat de les obres al monestir de Sixena
Imatge del trasllat de les obres al monestir de Sixena | ACN

El camió va arribar a Sixena als voltants de quarts de quatre de la tarda, aquest dilluns. El vehicle anava carregat amb les obres del Museu de Lleida, que han generat un llarg litigi entre els governs de Catalunya i Aragó.

Una de les raons que esgrimia el Govern català per no cedir les obres era que es podrien deteriorar amb el trasllat i que encara hi havia un recurs en marxa, la qual cosa podria revertir la decisió judicial. 

El trasllat entre Lleida i Sixena va estar supervisat en tot moment per tècnics del govern aragonès. Però l'operatiu va tenir alguna errada de calaix, que podria haver provocat danys a les obres.

Una fotografia ha captat la imatge de dos operaris portant una caixa cap a dins del monestir de Sixena i fent cas omís dels senyals que havia a un costat de la mateixa. S'indicava la posició vertical en què s'havia de situar la caixa. Els operaris l'estaven manipulant just al revés, posant en perill la càrrega.

La xarxa no ha perdonat la patinada i s'han pogut llegir molts comentaris de mofa. "Aquí els 'tècnics' que han transportat les peces de Sixena. Recorden el Barrio Sésamo? Esto es arriba⬆️⬆️ Esto es abajo ⬇️⬇️ Després s’extranyen de que alguna peça hagi arribat en mal estat”, diu un usuari.