Patates i carbassó al romaní

La recepta de la blocaire Dolors Mateu

Patates i carbassó al romaní
Patates i carbassó al romaní | Dolors Mateu
Dolors Mateu
11 de desembre del 2017
Actualitzat a les 0:21h

Les patates i el carbassó, el mateix que ceba, pebrots i albergínies són comodins perfectes en una cuina.

 

Ingredients per a 2 persones:

250-300 gr. de patates

1 carbassó mitjà

80-100 gr. de formatge de cabra en rulo

Romero fresc

Sal, pebre negre

Oli d'oliva verge extra

 

Peleu la patates i talleu-les a daus de mos, poseu-les en una paella amb oli, saleu i fregiu a foc tirant a baix durant uns 15 minuts.

 

Mentre renteu i talleu el carbassó d'una mida similar a les patates.

Afegiu-lo a la paella, fregiu i daureu els dos ingredients, uns 10 minuts.

Tireu per sobre fulletes de romaní, remeneu, salpebreu i poseu el formatge de cabra a trossos (sense la part blanca), apagueu el foc.

 

Blog de cuina de la dolorss