La víctima mortal de l'accident de l'Urgell és un veí de Guissona de 37 anys

Dos vehicles van topar frontalment a Ossó de Sió

Redacció
09 de desembre del 2017
Actualitzat a les 10:23h
Una persona ha mort aquest divendres en un accident al quilòmetre 16,2 de la L-303, al municipi d'Ossó de Sió (Lleida), en el qual també han resultat ferides greus dues persones i una altra està menys greu, ha informat el Servei Català de Trànsit. Dos turismes han col·lisionat frontalment i els Mossos d'Esquadra han rebut l'avís del sinistre a les 12.58 hores, i estan investigant les seves causes.

La persona morta, un home de 37 anys i veí de Guissona, era el conductor d'un dels turismes implicats a l'accident, mentre que un dels seus acompanyants ha resultat ferit crític i ha estat traslladat a l'hospital Parc Taulí de Sabadell i un altre està menys greu i ha estat portat a l'hospital Arnau de Vilanova de Lleida.

A l'altre turisme només viatjava una dona, que està greu i també ha estat traslladada a l'hospital Arnau de Vilanova de Lleida.

S'han activat quatre patrulles dels Mossos, set dotacions de Bombers de la Generalitat, quatre ambulàncies del Sistema d'Emergències Mèdiques (SEM) i un helicòpter, i la circulació del trànsit d'aquesta via s'ha restablert totalment a les 16.47 hores, després d'estar tallada des de les 13.21.