Ordeig, preocupat per l'excés de debats «sobre patriotisme i banderes»

El candidat lleidatà del PSC reivindica la necessitat d'abordar qüestions com la sanitat

Redacció
07 de desembre del 2017
Actualitzat a la 13:52h
Ordeig i Mínguez, fent campanya
Ordeig i Mínguez, fent campanya | PSC
El candidat del PSC per Lleida, Pirineu i Aran al Parlament de Catalunya, Òscar Ordeig, ha alertat que "és molt preocupant que es parli tant de patriotisme i de banderes i tant poc de serveis essencials com la sanitat, que afecta directament a les persones; és el moment de deixar d'utilitzar el patriotisme i les banderes per amagar la mala gestió de la sanitat i començar a donar-hi solucions".

Ordeig ha portat avui les propostes electorals al mercat del Camp d'Esports de Lleida acompanyat de la número 2 de la candidatura, Montse Mínguez, així com altres membres de la candidatura i militants socialistes.

Òscar Ordeig ha denunciat "l'augment de les llistes d'espera, el deteriorament de les condicions laborals dels professionals de la sanitat i la disminució d'especialistes; la disminució en definitiva dels serveis assistencials bàsics de la salut". Un greuge, ha dit, que "té especial afectació a les Terres de Lleida, Pirineu i Aran, el territori més extens i amb menys població i, per tant, el que necessita precisament una xarxa sanitària amb els serveis i recursos necessaris per atendre a tothom i evitar despoblació i empobriment de motles comarques".