El PP es nega a participar en un debat a l'Ateneu de Ponent per haver portat Otegi a Lleida

La líder de la formació assegura que és "una qüestió de principis"

Marisa Xandri, líder del PP de Lleida
Marisa Xandri, líder del PP de Lleida | Youtube
Redacció
04 de desembre del 2017
Actualitzat a les 18:38h
"Mai no participarem en taules rodones com la que planteja l'Ateneu Popular de Ponent, una de les entitats que fa ara cinc mesos va portar aquí a Arnaldo Otegi per donar preteses lliçons de democràcia. Es una qüestió de principis, i els principis són fonamentals cara uns comicis com els del proper 21 de desembre, en els quals cal escollir entre els qui estem al costat de la llei i de la estabilitat i el progrés i els qui, tot festejant individus d'obscur passat i negre present com Otegi, són responsables directes del desastre social, econòmic i polític al qual Mariano Rajoy posa fi mitjançant l'aplicació del 155 i la convocatòria d'eleccions".

Són declaracions de Marisa Xandri i arriben poques hores abans del inici de campanya, el qual tindrà lloc –pel que fa al PP- a les 21.00 a la seu de la formació a la plaça Sant Joan. "Serà un acte senzill en el qual els nostres militants i simpatitzants seran protagonistes. Amb la seva força, estic ben segura que aconseguirem allò que Catalunya necessita: un govern constitucionalista que tregui Catalunya del cul de sac en el qual ens han ficat Puigdemont, Junqueras i els senyors de la CUP.

Si no assistim a aquest simulacre de debat és per ells. No podem barrejar el nom del Partit Popular amb el d'una entitat que, tot i la seva història, ha estat prostituïda pels seus darrers dirigents fins convertir-la en el vehicle mitjançant el qual personatges indesitjables com ara Otegi arriben a Lleida a insultar la democràcia", explica Xandri.