Comerç

Quins dies d'aquest desembre els comerços catalans podran obrir

D'acord amb la Llei de Comerç, Serveis i Fires

per Redacció, 4 de desembre de 2017 a les 17:43 |
Imatge de l'Eix Comercial de Lleida | Arxiu
Aquesta informació es va publicar originalment el 4 de desembre de 2017 i, per tant, la informació que hi apareix fa referència a la data especificada.

Segons el calendari comercial de diumenges i festius autoritzats d’obertura comercial 2017, els 6, 8, 10, 17 i 24  de desembre són uns dels vuit diumenges i festius amb permís d’obertura al públic. Per a l’any 2018, s’estableix el 7 de gener com a festiu autoritzat tal i com estableix l’Ordre EMC/127/2017, de 16 de juny. La Direcció General de Comerç estableix un total de vuit festius anuals dels quals els ajuntaments poden substituir-ne dues dates. També poden fixar dos festius més per al seu àmbit municipal. 


Els propers dies 6, 8, 10, 17 i 24 de desembre els comerços catalans poden obrir, d'acord amb la Llei de Comerç, Serveis i Fires. Segons el calendari comercial de diumenges i festius autoritzats d’obertura comercial 2017 aquests dies, són uns dels vuit diumenges i festius amb permís d’obertura al públic.

 
La Direcció General de Comerç del Departament d’Empresa i Coneixement, estableix un total de vuit festius anuals dels quals, els ajuntaments poden substituir-ne fins a dues dates. D’acord també amb la normativa catalana que regula els horaris comercials, s’afegeix dos dies més al calendari comercial, que els municipis han de fixar en funció del màxim aprofitament comercial i d’acord amb els comerciants. Per a l’any 2018, s’estableix el 7 de gener com a festiu autoritzat tal i com també estableix l’Ordre EMC/127/2017, de 16 de juny.

 
Per consultar dates afegides i/o substituïdes al calendari de dies festius amb obertura comercial autoritzada de diversos municipis per a l'any 2017, cliqueu aquí.

 

Arxivat a:
Economia, desembre, llei, comerç
Participació