VÍDEO La veu de Toni Albà omple l'Estadi Olímpic amb la impressionant «Nessun dorma»

L'actor ha deixat bocabadat el públic que ha assistit al concert per l'alliberament dels presos polítics

Redacció
03 de desembre del 2017
Actualitzat a la 1:33h
Tot llest a l'Estadi Olímpic Lluís Companys per al concert
Tot llest a l'Estadi Olímpic Lluís Companys per al concert | Sergi Ambudio

El concert per l'alliberament dels presos polítics no ha començat de la millor manera possible. Després de la versió d'Els segadors de A Sound of Thunder, ha estat el torn per a Els Catarres. Problemes tècnics, però, han impedit que la cançó sonés com estava previst. En dues ocasions han caigut els ploms a l'Estadi Olímpic Lluís Companys. El públic ha reaccionat ràpidament entonant Invencibles, la famosa cançó del grup d'Aiguafreda, i crits de Llibertat.

A mesura que ha anat avançant les coses han anat millorant, sobretot quan l'actor Toni Albà ha regalat al públic una mostra de la impressionant veu que té. El de Vilanova i la Geltrú ha entonat un crit de "victòria" que ha deixat els milers d'assistents bocabadats. 

Cal recordar que Albà ha estat citat a declarar al jutjat de Vilanova i la Geltrú el proper 30 de gener per un suposat delicte d'injúries amb publicitat per diversos comentaris al Twitter contra la magistrada de l'Audiència Nacional espanyola Carmen Lamela, que instrueix la causa contra el major dels Mossos, Josep Lluís Trapero, i fins fa pocs dies contra el Govern, els membres del qual va enviar a presó sense fiança.

L'humorista no descarta anar disfressat a declarar, tot i que és conscient que això "no m'ajudarà en la defensa, assegura. 



 

Cartell definitiu del concert per la llibertat dels presos polítics. Foto: ANC