Magdalenes de peres caramel·litzades

La recepta de la blocaire La Dolorss

per Dolors Mateu , 3 de desembre de 2017 a les 01:11 |
Magdalenes caramel·litzades | Dolors Mateu
Aquesta informació es va publicar originalment el 3 de desembre de 2017 i, per tant, la informació que hi apareix fa referència a la data especificada.
Pomes i peres, en hauríem de tenir sempre a casa, és poden fer moltes coses amb elles.
 

Receptes amb pomes (aquí)  i amb peres (aquí)  tant dolces com salades, donen molt de joc a la cuina.
 

Ingredients:

3 ous

sal
130 gr. de sucre
250 cc. de llet
50 cc. d'oli d'oliva verge extra
250 gr. de farina
½ sobre de llevat
2-3 peres
1 c / s de mel
una mica de mantega
 
Peleu, traieu el cor i talleu a daus petits les peres, col·loqueu-les a la paella amb una mica de mantega, als 5 minuts afegiu la mel, cuineu un parell de minuts més. Deixeu refredar i reserveu.
 
Bateu els ous amb el sucre i una mica de sal fins a tenir una barreja blanquinosa, uns 15 minuts, afegiu la llet, barregeu, l'oli, torneu a barrejar i la farina amb el llevat tamisats, barregeu una altra vegada fins a integrar els ingredients.
Afegiu les peres reservades i torneu a mesclar be.
 
Poseu dins d'uns motlles de silicona el paper de magdalena, ompliu 2/3 parts i poseu a  coure al forn a 180 º durant uns 13-15 minuts. 
 
Blog de cuina de la dolorss

 

Participació