Acusen Àngel Ros de tenir un xalet de dos pisos no declarat a Vielha

La candidata de la CUP, Mireia Boya, assegura que constava només com un traster | Ros assegura que la casa és propietat de la seva dona i que ell només té el 50% d'un aparcament i d'un traster

01 de desembre del 2017
Actualitzat a la 13:59h
Àngel Ros, alcalde de Lleida
Àngel Ros, alcalde de Lleida | Àlvar Llobet
La candidata lleidatana de la CUP, Mireia Boya, ha acusat aquest divendres l'alcalde de Lleida, Àngel Ros, de tenir un xalet de dos pisos no declarat a Gausac, al municipi de Vielha. Boya ha fet aquesta declaració en una discussió mantinguda amb el cap de gabinet de la Paeria i gendre del Paer en cap, José Crespín, que ha acusat primer la cupaire de tenir hotels i no declarar-los.

Ha estat arran d'aquest comentari que la candidata independentista ha recordat (sense proves) que la casa de Ros no complia amb tota la tramitació i que constava només com un "traster" que es va cremar fa un any quan en realitat era una casa de dues plantes. "Hi anaves tu?", li ha preguntat a Crespín, que ha tornat a carregar contra Boya per declarar com a "quadra de bestiar" el que era "un hotel de luxe".

Segons ha pogut saber aquest diari, l'alcalde de Lleida tenia un traster declarat a Gausac, un extrem que ha estat confirmat pel mateix Ros a NacióLleida. De fet, a la declaració de béns que va fer l'alcalde, va apuntar l'espai de Vielha com un local i/o traster i també hi va reflectir un aparcament a la mateixa zona del qual n'és propietat al 50%. En aquest sentit, Ros indica que el dúplex és de la seva dona.