Mínguez acusa els independentistes de carregar les culpes de tot al PSC

La segona candidata socialista per Lleida assegura que hi ha una voluntat de fer callar el seu partit

Montse Mínguez
Montse Mínguez | Arxiu
Redacció
29 de novembre del 2017
Actualitzat a les 17:50h
La regidora d'Hisenda de la Paeria i segona candidata lleidatana del PSC a les eleccions del 21-D, Montse Mínguez, ha carregat els neulers contra el bloc independentista, a qui acusa de voler donar les culpes al PSC de tot el què passa a Catalunya.

En un article, Mínguez assegura que la seva formació aposta pel "diàleg" i la "calma" i ha retret les forces sobiranistes de l'Ajuntament de Lleida que votessin en contra d'una moció presentada pel grup municipal socialista en el darrer ple en la que es demanava l'alliberament dels consellers i dels "Jordis". En base a aquesta decisió del PDeCAT, ERC i la Crida, Mínguez creu que hi ha una voluntat de fer callar el PSC, un fet que considera "trist i decebedor".

La regidora apunta que la proclamació de la República catalana ha afectat l'economia de Catalunya, i posa els exemples de l'augment de l'atur, la davallada del turisme i la marxa de més de 2.000 empreses, alhora que considera que tot el procés sobiranista ha estat una "gran mentida" que ha fracturat la societat catalana.