El concert per la llibertat dels presos polítics s'«oblida» de les terres de Lleida

Només un grup vinculat a Lleida ha estat convidat a l'espectacle, que es farà el proper dissabte a l'Estadi Lluís Companys

28 de novembre del 2017
Actualitzat a la 13:25h
Imatge d'un guitarrista
Imatge d'un guitarrista | Adrià Costa
Seran 35 grups i cantants, però només un de les Terres de Lleida, "Koers", el conjunt de reggae pop liderat pel nigerià Kelly Isaiah. El concert a favor de la llibertat dels presos polítics que es celebrarà el proper dissabte a partir de les quatre de la tarda a l'Estadi Lluís Companys no comptarà amb cap altre artista ni grup de Ponent ni del Pirineu, segons es desprèn del cartell de grups i cantants que s'ha fet públic en els darrers dies.

El concert tindrà una durada aproximada de quatre hores i està organitzat per la mateixa plataforma que dirigeix el Canet Rock, que compta amb l'impulsa de l'Assemblea Nacional Catalana (ANC), que fa una crida a omplir l'estadi atès que, a dia d'avui, s'han venut menys entrades de les que s'esperaven. "Els amics de les Arts", "Elèctrica Dharma" i "La banda impossible" són els caps de cartell del concert, que també comptarà, entre d'altres, amb les actuacions de Cesk Freixas, Oriol Barri, Joan Rovira, Beth, Pau Alabajos i Ivette Nadal. 
 

El cartell del concert Foto: ANC