La UdL rectifica i suspèn les classes pel dia de les eleccions

L'equip directiu assegura que ha fet cas de les recomanacions del Consell Interuniversitari

Roberto Fernández, rector de la UdL
Roberto Fernández, rector de la UdL | Arxiu
28 de novembre del 2017
Actualitzat a les 11:19h
La Universitat de Lleida no farà classes el dia de les eleccions. Segons ha pogut saber aquest diari, l'equip de govern ha rectificat la seva decisió inicial i ha assegurat que ha fet cas a les recomanacions del Consell Interuniversitari de Catalunya, que havia aconsellat aturar l'activitat per facilitar el vot dels membres de la comunitat educativa que, en el cas de Lleida, compta amb molta gent de fora de la ciutat. 

​La mesura presa pel rector, Roberto Fernández, no va agradar a diversos professors ni membres del personal d'administració de les facultats, que es van queixar per escrit de la decisió atès que l'obertura de la universitat, deien, podia suposar una limitació a l'hora de participar als comicis. Des de la UdL s'havia demanat als docents que fossin flexibles durant aquesta jornada.

​Des de l'executiu universitari s'assegura que s'ha fet marxa enrere després d'arribar a un acord amb altres centres universitaris i el consell de l'estudiantat. La UdL tindrà tres espais electorals durant el 21-D, en concret a les facultats de Medicina, Agrònoms i al Rectorat.