La Policia Nacional diu que regalava bales de goma al Saló de la Infància i treu ferro als fets de Lestonnac

El cos policial assegura que van donar una pilota a un nen que anava amb el seu avi

Una pilota de goma
Una pilota de goma | cedida
27 de novembre del 2017
Actualitzat a les 23:37h
La Policia Nacional ha tret ferro a la denúncia que han fet aquest dilluns un grup de pares de l'escola Lestonnac de Lleida, que han assegurat que els agents van regalar bales de goma a almenys un escolar del centre.

Des del cos policial s'admet que es va donar una pilota a un nen que anava amb el seu avi, per bé que indiquen que aquest fet ha estat repetit altres cops i en diferents contextos, un d'ells, al Saló de la Infància. Des de la Policia Nacional s'ha restat importància al comunicat dels pares, que recorden que aquest material està prohibit a Catalunya des del 2014.

​Per la seva banda, la Crida per Lleida ha registrat aquest dilluns una petició formal a l'alcalde de Lleida, Àngel Ros, per tal que es reuneixi amb la comunitat educativa del centre escolar i amb la subdelegada del govern espanyol a la demarcació (la formació l'anomena "ambaixadora de l'Estat espanyol), Imma Manso, per exigir-li que aturi els comportaments dels agents de la policia que fan guàrdia a pocs metres del centre, on hi ha una comissaria de policia, al carrer de l'Ensenyança.