El Lleida no troba el gol

Els de Gerard Albadalejo empaten contra l'Hèrcules 0 a 0 i encadenen sis partits sense guanyar

El Lleida no ha passat de l'empat contra l'Hèrcules
El Lleida no ha passat de l'empat contra l'Hèrcules | Lleida Esportiu
Redacció
26 de novembre del 2017
Actualitzat a les 10:03h
El Lleida Esportiu i l'Hércules han aquest dissabte 0 a 0 en un partit on els blaus han tingut més ocasions però la falta d'encert dels dos conjunts ha evitat desempatar un partit sense gols. Els lleidatans sumen un punt en el seu compte particular, cosa que els permet trencar la ratxa de tres derrotes consecutives, per bé que encadenen sis partits sense guanyar. De fet, no ho han fet durant tot el mes de novembre.

A la primera meitat, els dos conjunts han gaudit d'una sola ocasió. Qui primer ho ha intentat ha estat el conjunt alacantí quan al quart d'hora de joc, Gaspar, ha engaltat un xut que ha obligat a lluir-se el porter local, Diego Rivas, realitzant una gran aturada. La resposta blava ha arribat al minut 33. L’extrem blau, Javi López, ha tingut el gol molt a prop, però el seu xut ha marxat fora.

Després del descans, l'equip de Gerard Albadalejo ha sortit amb més intensitat que els visitants. El central blau, Eneko, ha posat a prova al porter de l'Hèrcules, Falcón, quan ha rematat amb el cap una centrada. També ho ha intentat Jorge Félix després de rematar de forma acrobàtica una pilota que ha sortit fregant el travesser. Per part altra banda, el conjunt alacantí que entrena Claudio Barragan s'ha dedicat a passar els minuts donant per bo l'empat. Així doncs, repartiment de punts en un partit en el que serà recordat pel jugador lleidatà Jordi Martínez, que ha debutat al Camp d’Esports.