Coca aromàtica de carbassó i formatge

La recepta de la popular blocaire Dolors Mateu

Dolors Mateu
26 de novembre del 2017
Actualitzat a les 0:37h
Coca de carbassó i formatge
Coca de carbassó i formatge | Dolors Mateu
Aquest tipus de coques m'encanten tant com aperitiu, en racions petites, com per un sopar.
Són perfectes per quan vénen amics a casa i és que són bones!
 
Ingredients per a 4-5 persones:
1 carbassó
250 gr. de formatge de cabra en rulo

Per a la massa:
¼ kg. de farina
½ c / c de sal
1 c / p rasa de llevat sec
25 cc. d'oli
100-130 cc. d'aigua
Farigola, romaní, orenga
pebre negre
 
Fer la massa: barregeu farina, llevat, i una mica d'aromàtiques.
Afegiu l'oli i l'aigua que l'anireu posant a mesura que la massa  la demani, en una batedora i si és a mà en un recipient. Amasseu uns 5 minuts, deixeu-la reposar tapada 30 minuts en un lloc càlid. 

Esteneu la massa deixant-la molt fina, talleu trossos no molt grans, pinteu amb oli i la poseu al forn a 180 graus, 5 minuts.
 
Talleu el carbassó a tires fines, col·loqueu-les a sobre la massa precuita.
Tireu un fil d’oli per damunt i enforneu una altra vegada 10-12 minuts.
Fora del forn repartiu per sobre trossos de formatge, poseu dins del forn apagat ja, un parell de minuts perquè el formatge es fongui una mica.
 
Poseu una mica de pebre al damunt.
 
Blog de cuina de la dolorss