Albiol vol tancar TV3 i reobrir-la «amb gent normal i plural»

El candidat popular ha participat en l'arrencada de la precampanya a Cerdanyola

Xavier Garcia Albiol
Xavier Garcia Albiol | PP
Redacció
25 de novembre del 2017
Actualitzat a les 15:10h

Xavier García Albiol en una imatge d'arxiu Foto: ACN


El líder del PP de Catalunya i candidat per Barcelona a les eleccions del 21-D, Xavier García Albiol, ha tornat a carregar contra TV3 i ha assegurat que proposaran tancar la televisió publica per tornar-la “amb gent normal i que sigui plural”. Així ho ha manifestat a Cerdanyola del Vallès, on aquest divendres al vespre ha participat en l’inici de la precampanya de la formació local amb un acte obert en format de tertúlia.
 
Albiol també ha valorat la proposta de Carles Puigdemont de fer un debat amb el president del Govern espanyol, Mariano Rajoy. El popular l’ha qualificat de “ridícula” i ha indicat que “no s’atreveix a debatre amb el candidat que representa el govern d’Espanya”.
 
El candidat del PP ha repassat l’actualitat i ha respòs a diverses preguntes del públic, però tant la seva arribada com la seva marxa de la localitat vallesana ha comptat amb un grup de persones que li han llençat diferents insults i càntics. A més, des d’un balcó de la zona, se li ha donat la benvinguda amb el cant de Els Segadors.