La CUP reclama als comuns que es defineixin sobre els pactes post-electorals

La candidata Mireia Boya vol que la formació de Xavier Domènech està disposada a pactar amb "aquells que són violència, repressió i autoritarisme perquè ens han imposat el 155"

Mireia Boya, candidata de la CUP a Lleida
Mireia Boya, candidata de la CUP a Lleida | CUP
Redacció
24 de novembre del 2017
Actualitzat a les 17:56h
La candidata de la CUP per Lleida, Mireia Boya, ha demanat a Catalunya en Comú – Podem que diguin "clarament" si estan disposats a pactar amb "aquells que són violència, repressió i autoritarisme perquè ens han imposat el 155". La cupaire ha respost així al missatge que van donar aquest dimecres els comuns en què apostaven per un pacte amb el PSC, que ha donat suport al 155.

Boya ha alertat que la campanya per aquestes eleccions "imposades, il·legítimes i il·legals" no admetrà "equidistàncies ni silencis còmplices" i ha assegurat que els qui no es posicionin clarament al costat del mandat democràtic sorgit de les urnes s'estaran posant al costat de la "violència autoritària de l'Estat". Mireia Boya també ha desitjat, després dels darrers moviments judicials en relació als presos polítics, que aquests surtin aviat en llibertat per poder fer "mítings, debats compartits i contraposar idees".