La Paeria rebaixa el límit de velocitat a Lleida per imposar multes de trànsit

A partir de 60 km/h es sancionarà a partir del proper mes de desembre

Redacció
23 de novembre del 2017
Actualitzat a les 11:07h
Àngel Ros ha passat revista a la Guàrdia Urbana
Àngel Ros ha passat revista a la Guàrdia Urbana | Paeria
Els radars de Lleida començaran a multar a partir dels 60 quilòmetres per hora entre "un i dos mesos" i, d'aquesta manera, baixarà el llindar que hi havia fins ara que era a partir dels 65 km/h. L'alcalde de Lleida, Àngel Ros, ho ha anunciat aquest dimecres durant la festivitat de Santa Cecília i després de passar revista als agents de la Guàrdia Urbana. Aquesta mesura ja es va plantejar el passat mes de maig.

Enguany, més de 100 persones han resultat ferides per accidents de trànsit a la ciutat mentre que 25 han estat atropellades, una xifres lleugerament inferiors al 2016 però que des de l'Ajuntament de Lleida no es considera suficient.

​Cinc noves places de policies

​D'altra banda, el consistori ha anunciat la convocatòria de cinc noves places de Guàrdia Urbana. Ros explicat que el govern municipal "fa esforç i, dins el marc legal, convocarem 5 places per a nous agents" que seran per oposició lliure, enlloc de les dues que es feia tradicionalment. Ha afegit que també hi haurà 5 places per carrera administrativa: 2 de sergents (promoció interna) i 3 de comandaments superiors.